Invitation til efterårets morgenbriefinger

16-09-2015
Vi har sat datoer og indhold på efterårets morgenbriefinger og du er selvfølgelig inviteret. Sæt kryds i kalenderen den 22. oktober, 12. november og 3. december 2015. 
 
 
Kom med den 22. oktober og få viden om, hvordan vi anvender neoroscience og facial coding til at kortlægge dine kunders ubevidste følelser og valg samt effekten af din kommunikation.
 
Den 12. november kan du høre mere om, hvorfor et etnografisk studie - og en nysgerrig kunde - førte til helt ny viden om forbrugernes hverdag og dialog om produktet. Mød Aller Media og hør ALK Nordic fortælle om deres erfaringer med en videoetnografisk undersøgelse blandt allergikere
 
Den 3.december inviterer vi på en interaktiv innovationsrejse fra indsigt til lancering. Start dagen med en indføring i, hvordan kombinationen af kvalitativ "eksploration" og kvantitativ "reduktion" sikrer et effektivt og målrettet innovationarbejde.
 
Til alle vores morgenbriefinger byder vi på morgenbrød og kaffe. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig allerede nu. Det er først til mølle!
 
Læs mere her og tilmeld dig ved at sende en mail til Claudia med navn, mobilnummer og arbejdsplads på claudia.delamau@ipsos.com eller sms med teksten "Ipsos briefing" til 1276