Hvad skal du den 23.10? Mød Google og Ipsos

09-10-2014

Vi fortsætter vores gratis morgenbriefinger den 23. oktober 2014. Temaet er The Future of Digital, og du kan høre, hvordan Ipsos og Google arbejder med de nye digitale og mobile muligheder.

  • Anders Buur Hansen, Senior Research Executive, kommer med inspiration til, hvordan man kan benytte smartphones, tablets, mm. til hurtig og præcis indsigt hos forbrugerne.
  • Carsten Andreasen, Nordic Research Manager hos Google, fortæller om Googles tanker inden for research med fokus på data, målinger og ikke mindst mennesker.


Ved morgenbriefingen kommer vi blandt andet omkring:

  • Hvordan digital – og især mobil – research kan være med til at sikre en mere præcis og effektiv forståelse af forbrugerne.
  • En mini-case, der beskriver, hvordan smartphones er blevet brugt til at forstå effekten af en kampagne.
  • Googles tanker omkring, hvordan de benytter digitale researchredskaber til at forstå mennesker samt deres data.


Morgenbriefingen finder sted den 23. oktober hos Ipsos på Frederiksborggade 18, 5. sal (lige ved Nørreport). 

Vi byder på kaffe, te og en croissant fra kl. 8.30. Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 10.00. Brug anledningen til at blive inspireret og møde dine kolleger fra andre virksomheder.


Tilmelding
Pladserne er begrænsede, og vi reserverer efter først til mølle. Skynd dig at få en plads, hvis du ikke allerede har tilmeldt dig.

Send en mail til Claudia med navn og arbejdsplads på Claudia.DeLaMau@ipsos.com eller sms teksten "Ipsos briefing" til 1276.