Morgenbriefing om fremtidens kvalitative markedsanalyser den 17 november

28-10-2016

Kvalitativ analyse flytter sig enormt i disse år, og mængderne af data ændrer analyseværktøjerne fundamentalt. Reserver plads til en spændende og interaktiv morgenbriefing torsdag den 17. november og få et indblik i fremtidens nye kvalitative markedsanalyser.

Teknologien, for eksempel Virtual Reality, giver nye måder at observere forbrugerne på. Og med eksempelvis Gamification kan vi involvere forbrugerne meget mere passioneret i vores analyser. Samtidig får vi endnu bedre forudsætninger for at oversætte data til strategiske forbrugerindsigter. I det hele taget flytter den kvalitative analyse sig tættere på forbrugernes levede liv og du kan følge med fra ”skyen”.

Lad os tage dig med ind i fremtidens kvalitative markedsanalyser. Fra Industrial Age over Information Age og ind i Inspirational Age.

Ipsos er faktisk verdens største udbyder af kvalitative analyser. Vi har mere end 1.000 kvalitative analytikere i over 80 lande – og vores faste team på seks medarbejdere gør os til et af Danmarks største. 

Den 17. november byder vi velkommen til en spændende og interaktiv morgenbriefing, hvor du kan møde Jacquie Matthews - Ipsos´ globalt ansvarlige for den kvalitative afdeling.

På vores morgenbriefing får du:

  • Overblik over tendenserne inden for det kvalitative felt
  • Forståelse for perspektiverne i, at du som kunde deltager mere aktivt i analyseprocesserne (Immersion)
  • Eksempler på en række nye og innovative analyseteknikker, der bringer os endnu tættere på
  • Inspiration til, hvordan du kan organisere og skabe synergi fra alle mulige forskellige (analyse-) kilder (Curation).

Der vil være rig mulighed for at sparre og vidensdele med de øvrige deltagere undervejs.

Vi glæder os til at se jer!

Det praktiske
Morgenbriefing er fra kl. 9-10 på vores kontor i Store Kongensgade 1, 1. sal. Vi starter præcis. Kom gerne lidt før, så du kan nå morgenbrød og kaffe fra kl. 8.30.
Der er selvfølgelig gratis adgang.

Tilmelding
Send en e-mail til June med navn, arbejdsplads, mobilnummer og hvor mange I kommer.
Eller send en sms med teksten ”Ipsos briefing” til 1276.