Ipsos er Danmarks mest innovative internationale analyseinstitut

24-10-2012

Den årlige GRIT rapport måler løbende analysekøberes ønsker og krav til analyseinstitutterne og analyserer blandt andet, hvor innovative aktørerne på markedet opleves. Ipsos rangerer nu som nr. 2 på denne liste – og nr. 1, hvis man udelukker institutter uden kontor i Danmark.

”Afgørende for denne placering, som vi er meget stolte over, er vores stræben efter at tage nye metoder og analyseværktøjer i brug. Og også i Danmark sætter vi handling bag ordene – og har som den eneste analysevirksomhed et aktivt forskningssamarbejde med universitetet med fokus på videreudvikling af den kvalitative markedsanalyse.”, udtaler direktør Klaus Friis Mikkelsen.
 
Hos Ipsos sætter vi en ære i at være på forkant med nye metoder og identificere nye veje til dybere kundeforståelse, Hvad enten dette kræver en ny analysemetode, en ny dataindsamlingsmetode eller at kombinere mere traditionelle tilgange på nye måder.
 
Vil du høre mere om, hvordan vi kan bruge vores innovative tilgang til at komme endnu tættere på dine kunder, så kontakt Klaus Friis Mikkelsen.
 
Er du interesseret i at kigge nærmere på undersøgelsen fra GRIT (GreenBook Research Industry Trends), så læs mere her