Ipsos ønsker en god jul og et godt nytår!

21-12-2012

Fra vinduerne i vores kontor ved Nørreport kan vi se julehandlen tage til og dagene blive kortere. 2012 lakker mod enden, og vi kan her i Ipsos Danmark se tilbage på et begivenhedsrigt – og et rigtigt godt år, som giver os masser af mod på nye udfordringer i det nye år 2013.

Året der gik
For os her i Ipsos Danmark har 2012 været et spændende og udfordrende år på mange områder:

  • Vi har sagt velkommen til mange nye kunder og med dem spændende udfordringer i Danmark og uden for landets grænser rundt om i hele verden.
  • Vi har sagt goddag til tusindvis af nye internationale kolleger som følge af fusionen mellem Synovate og Ipsos.
  • Og sidst men ikke mindst har vi budt en række nye og spændende analyseprodukter velkommen i vores værktøjskasse. Blandt andet InnoQuest: Vores nye end-to-end analyseværktøj til optimering og fintuning i alle stadier innovationsprocessen.

          

Lokalt forankret med global rækkevidde
      I 2013 glæder vi os til fortsat at kunne tilbyde lokalt forankrede indsigter med global rækkevidde: Vi er klar til at bringe det bedste fra hele verden til Danmark gennem Ipsos internationale netværk af eksperter, og vi er klar til at være det single-point-of-contact, hvorfra danske virksomheder kan bevæge sig ud i verden.

      

Fokus på innovation
  I 2013 vil vi forsat have et stærkt fokus på innovationsprocesser hos vores kunder. Vi kender værdien af at forankre sin innovation i konkrete behov i markedet og værdien af at kunne oversætte disse behov til konkrete løsninger. Vi har stor respekt for nødvendigheden af hurtigt, pålideligt og billigt at kunne skelne mellem gode og dårlige idéer, og vi er stolte af at kunne sige at vores innovationsfokus er understøttet af markedets absolut stærkeste og mest intuitive analyseportefølje.
 

Vi takker for godt samarbejde i 2012 og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!
 

Ipsos teamet i København